Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van de Nacht

28 oktober 2023 @ 19:00 22:00

De tocht is inmiddels volgeboekt. Aanmelden is nu nog mogelijk voor de wachtlijst.

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Tijdens deze donkere nacht gebeurt ervan alles in het park en dat willen we graag aan jullie laten zien.

Meld je snel aan voor deze tocht via info@vijversburg.nl. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin jouw startmoment. De eerste groep start om 19.00 uur en de laatste om 20.30 uur. Als je in de aanmeldingsmail de leeftijden van de kinderen vermeldt, dan kunnen we daar enigszins rekening mee houden. Aanmelden is noodzakelijk en VOL=VOL.

De tocht is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar onder begeleiding van minimaal één volwassene. Deelname is geheel op eigen risico. Het is donker op het parkeerterrein en in het park, dus neem een klein zaklampje mee. Trek warme kleren en stevige schoenen/laarzen aan. Bij zeer slecht weer, gaat de tocht niet door. Dit laten we van te voren via de mail en Facebook weten.

Deelname aan de tocht bedraagt € 3,- per persoon. Deze activiteit wordt buiten de reguliere openingstijden van het park aangeboden en dus biedt de vriendenkaart geen gratis toegang.