Feest

Trouwen

Trouw reportage

Feesten en partijen

Kinderfeestje

High tea

Vol verrassing en verdwazing vieren we feest

De mooiste dag van je leven beleef je bij Park Vijversburg

Trouwen is een speciale, romantische en vooral mooie gebeurtenis in een leven. Park Vijversburg biedt bijzondere trouwarrangementen op maat. Wij denken graag mee om er een perfecte dag van te maken. Van een huwelijksplechtigheid in de Villa of het paviljoen tot een spectaculair feest.

Ook voor een fotoreportage kun je in het park terecht. Vraag naar de mogelijkheden. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Iets te vieren?

Park Vijversburg met een groep bezoeken?

Park Vijversburg heeft geen doorlopend café of restaurant, wel kunnen we op afspraak thee, koffie, lunch of een receptie verzorgen voor groepen.

Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij Park Vijversburg waar veel vertier en vermaak is te vinden. Griezelen in de grot, vogels bekijken in de volière, over de brug lopen onder water, klimmen in de boomhut, rollen in de kuil, vlot varen en waterpret bij het waterlabyrint, schommelen en lekker chillen in de hangmatten.

Er zijn overal picknicktafels en volop ruimte om met een picknickkleed neer te strijken. Neem een bal en frisbee mee om lekker te rennen op de velden.

Arrangementen
Wanneer u een verjaardag arrangement voor uw kind wilt boeken kunt u dit reserveren via info@vijversburg.nl.

Nu al een speurtocht doen? Dat kan!

High tea

High Tea
Iets te vieren of gezellig samen zijn met vrienden, familie of collega’s kan in de theesalon van Park Vijversburg met een high tea. Vanaf 25 euro p.p. genieten van lekkere zoete en hartige huisgemaakte hapjes, met diverse smaken thee en natuurlijk mogen scones met cream en jam hierbij niet ontbreken.

Het is ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. Geschikt voor groepen vanaf 15 personen. Voor een exclusieve High Tea, onder toeziend oog van de familie Looxma-Ypeij,  is de gerestaureerde salonkamer beschikbaar. Deze kamer biedt plaats aan 8-10 personen. Reserveren is wel noodzakelijk.