Contact

We horen graag van je

Laat een bericht achter via onderstaand formulier of bel.

  *verplichte velden

  Bezoekadres:

  Park Vijversburg
  Swarteweisein 2
  9255 JB Tytsjerk

  Telefoon: 0511 – 432427
  e-mail: info@vijversburg.nl

  IBAN: NL03 RABO 0362 701 237
  KvK: 41000310
  BTW: 002824097

  Privacy verklaringAlgemene voorwaardenParkreglement

  Word vriend

  Kom je regelmatig in het park? Word dan Vriend van Vijversburg. Voor een jaarlijkse bijdrage ontvang je een Vriendenkaart waarmee je toegang tot het park verkrijgt. Met deze kaart kun je ook gebruik maken van de in- en uitgang nabij camping De Kleine Wielen (Frijlân). Deze ingang is iedere dag open tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er speciale activiteiten voor Vrienden.

  Aanmelden als vriend

  Klik hier om je aan te melden voor de Vriendenkaart. Na aanmelding en betaling van de bijdrage, verwerkt het secretariaat de aanvraag. De Vriendenkaart sturen wij dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen, naar je toe. Je kunt het abonnementsgeld overmaken op rekeningnummer NL03RABO 0362 7012 37 t.n.v. Stichting Op Toutenburg o.v.v. uw emailadres zonder @.

  Verlenging Vriendenkaart

  De vriendenkaart is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Bij verlenging van uw vriendenkaart kunt u uw huidige kaarten gewoon behouden. De betaalverzoeken voor 2024 worden in januari gemaild. Heeft u geen betalingsverzoek ontvangen, maar wilt u graag vriend van het park blijven, mail dan naar info@vijversburg.nl

  Beëindiging Vriendenkaart

  Bij beëindigen van de “Vriendschap” verzoeken wij u de kaart(en) te retourneren naar Swarteweisein 2, 9255 JB te Tytsjerk. Na ontvangst van de kaart(en) worden uw gegevens uit het systeem verwijderd.

  Kosten tot en met 31 december 2024

  • Vriendenkaart abonnement gezin (2 volwassenen en max. 3 kinderen) € 25,00
  • Pake en Beppe abonnement (Pake, beppe en max. 3 kleinkinderen) € 25,00
  • Abonnement twee samenwonende partners € 15,00
  • Individueel abonnement € 10,00

  De opbrengst van de vriendenkaarten/abonnementen komt ten goede aan het in standhouden van het park, restauraties van de monumentale gebouwen en het organiseren van activiteiten.

  Word vriend

  Vrijwilligers en stagiaires

  Park Vijversburg werkt met veel vrijwilligers. Zonder hen kunnen we het park niet draaiende houden.

  Eens per jaar presenteert onze organisatie zich op de Vrijwilligersbeurs in de Harmonie te Leeuwarden. Zodra de datum bekend is zullen wij deze onder uw aandacht brengen.

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met groene vingers, vrijwilligers die rondleidingen willen geven en vrijwilligers die gasten willen bedienen in de theesalon of op het terras.

  Hebt u zin om in het park aan de slag te gaan als vrijwilliger bekijk dan onze vacatures.

  Op zoek naar een stageplek?

  Ben je op zoek naar een leerzame stageplek voor je maatschappelijke stage, D-points of een afstudeeropdracht? Park Vijversburg biedt verschillende mogelijkheden. Het park is een erkend leerbedrijf en heeft de ANBI-status. Er wordt gewerkt met een team van professionele werknemers en een grote groep vrijwilligers.

  Er zijn verschillende werkzaamheden. Zo kun je bijvoorbeeld helpen in de theesalon op zondag en bij het organiseren van activiteiten en evenementen. Doe je een “groene” opleiding, dan ben je in het park helemaal op de goede plek. Een stage op het gebied van marketing & communicatie behoort ook tot de mogelijkheden.

  Belangstelling? Informeer naar de mogelijkheden via info@vijversburg.nl

  Informatie over het Wurkferbân Fryske Rassen kunt u vinden op de website www.werkverband-frieserassen.nl

  Colofon

  Deze website is een uitgave van Stichting Op Toutenburg.

  Projectbegeleiding, techniek en webdesign: Bianca van Reenen

  Vormgeving huisstijl: Else Boekema

  Teksten: Ton Groot Haar, Audrey Stielstra, Niessina Faber, Piet Bonte, Ankie Boomstra, Marian Hulshof, Goffe Jensma.

  Fotografie: Maartje Roos, Marian Hulshof, Marja Riedstra, Mathias Bernsen, Piet Bonte, Gerard Groenewoud, Erik en Petra Hesmerg, Aly van der Mark, Leo Punt, Koen Vanmechelen, Wijbe de Vries, Marcel van Kammen.

  Nieuwsbrief

  Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de evenementen, exposities en activiteiten met de nieuwsbrief van Park Vijversburg. Meld u nu aan.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Disclaimer

  Stichting Op Toutenburg besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de volledigheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Stichting Op Toutenburg alsmede betrokken toeleveranciers van informatie zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via Internet alsmede technische storingen.

  Stichting Op Toutenburg is niet verantwoordelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat Stichting Op Toutenburg gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat Stichting Op Toutenburgde inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

  Het opnemen van hyperlinks naar onze website vanuit uw website is toegestaan. Framing van pagina’s van deze website in uw website is echter niet toegestaan.

  Stichting Op Toutenburg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Stichting Op Toutenburg behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien u mededelingen of informatie plaatst op deze website geeft u daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

  Op de afbeeldingen en teksten op deze website rust, indien anders vermeld, auteursrecht van Stichting Op Toutenburg als auteursrechthebbende op het fotomateriaal, en in voorkomend geval op de afbeelding zelf. Hergebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan. Indien u een afbeelding wenst te gebruiken voor commerciële doeleinden dient u contact op te nemen met Stichting Op Toutenburg.

  Voor vragen of opmerkingen over het gebruik van deze website kunt u een emailbericht sturen naar info@vijversburg.nl.

  Indien u via deze website aangeeft informatie per e-mail te willen ontvangen stemt u ermee in dat Stichting Op Toutenburg u van tijd tot tijd informeert over zijn activiteiten. Daarbij zal te allen tijde de mogelijkheid worden geboden om alsnog aan te geven dat u geen prijs stelt op verdere toezending van informatie.

  Privacy verklaring
  Algemene voorwaarden
  Parkreglement

  Veel gestelde vragen

  Hoe kom ik bij het park?

  Zie routebeschrijving onder het kopje Bereikbaarheid.

  Waar kan ik parkeren bij het park?

  Er is een ruime parkeerplaats bij het park. Af en toe, bij grote evenementen, kan het nodig zijn dat u uitwijkt naar de parkeerruimte in het weiland aan de overzijde van de weg.

  Wat zijn de openingstijden van het park?

  Het park is geopend van 08.00 tot 18.00 uur. De theesalon in de Villa is open op zondag van 11.00 – 17.00 uur. Voor groepen ook op andere dagen, alleen op afspraak.

  Mag de hond mee in het park?

  Honden zijn niet welkom in het park en op de parkeerplaats. Voor hulphonden wordt een uitzondering gemaakt.

  Mag je er mountainbiken of fietsen?

  Mountainbikes en andere fietsen zijn niet toegestaan in het park. U kunt ze stallen in de fietsenrekken op de parkeerplaats.

  Mag je er vissen of paardrijden?

  Vissen en paardrijden zijn niet toegestaan in het park.

  Mag ik een speurtocht uitzetten in het park?

  Voor groepsactiviteiten als georganiseerde wandel- en speurtochten kunt u contact opnemen met het secretariaat, tel. 0511-432437.

  Is de villa te bezichtigen?

  De villa is te bezichtigen op afspraak. Iedere zondag is de theesalon in de villa geopend voor publiek van 11.00 – 17.00 uur. Vraag ook naar de mogelijkheden om de ruimtes te huren. info@vijversburg.nl  

  Kan ik een excursie organiseren naar de eendenkooi?

  Ja, u kunt een excursie organiseren naar de eendenkooi. Neem contact op met het secretariaat via telefoonnummer 0511-432427.

  Ik wil vrijwilligerswerk doen in Park Vijversburg, of bij een tentoonstelling. Met wie moet ik dan contact opnemen?

  Zowel bij tentoonstellingen als in de theesalon of in het park kunnen we veel vrijwilligers gebruiken.

  Onder het knopje ‘vacatures’ vindt u meer informatie. Je kunt ook bellen met het secretariaat. Tel.nr. 0511-432427.

  Hoe moet ik me aanmelden voor het huren van een woning van de stichting?

  Voor het huren van een woning van de stichting kunt u zich aanmelden bij onze administratie, telefoon 0511-432427 of info@vijversburg.nl. Nadat u een vragenlijst heeft ingevuld en opgestuurd komt u op een wachtlijst. Voor informatie over de huisjes kunt u hier ook terecht.

  Hoe verleng/beëindig ik de Vriendenkaart?

  De Vriendenkaart is geldig per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Aan het einde van het kalenderjaar wordt een betalingsverzoek gemaild. Bent u Vriend en heeft u geen betalingsverzoek ontvangen, neem dan contact met ons op tijdens kantoortijden op 0511-432427 of stuur ons een mail via info@vijversburg.nl.

  Indien u de Vriendschap wilt beëindigen, dan verzoeken wij u om de kaarten terug te sturen naar Swarteweisein 2, 9255 JB te Tytsjerk. Na ontvangst van de kaarten, worden uw persoonlijke gegevens uit het systeem verwijderd.