Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met “Kaspar”

19 november 2023 @ 14:30 16:30

Op zondag 19 november organiseert Stichting Klap een muzikale middag met Kaspar in het glazen Paviljoen van Park Vijversburg. Veelzijdig muzikant Wiebe Kaspers brengt met drie strijkers mooie muziek dichtbij zijn publiek. Kwetsbare en rustige songs, melodieuze pop- en rockelementen, invloeden van klassieke muziek, dat alles resulteert in een harmonieuze en verrassende sound. Voeg daarbij zijn pure stemgeluid en de inhoud van de teksten, dan hebben we de ingrediënten voor een verrassend concert. 

Reserveren is gewenst. Dat kan door betaling van € 15,- (incl. pauzedrankje) op rekeningnummer NL12 RABO 0148 586 864 ten name van Stichting Kunst en Cultuur Trynwâlden. Daarmee is uw opgave bevestigd en weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met clem@kpnmail.nl. U kunt zich als concertbezoeker melden bij de poort van het park en hoeft dan geen entree te betalen voor het park.

De inloop is om 14.00 uur en het concert begint om 14.30 uur. Rond 15.15 uur is er een korte pauze en om 16.30 uur is er gelegenheid om gezellig na te praten met een drankje.