Beleef Park Vijversburg

Activiteiten

Rondleidingen

Speurtochten en wandelroutes

Eten & drinken

Praktische informatie

Op stap met de kids

Verwonder je in de verschillende werelden van Park Vijversburg. In het park met haar vele ooievaars, stamp met je laarzen in de modder en loop over de onderwater brug. Klim in de boomhut met het mooiste uitzicht en zoek je weg op een vlot in het waterlabyrint. Van rennen, tot picknicken en van schommelen op de reuze schommel tot het bewonderen van de vele cactussen en vogels, bij Park Vijversburg is voor alle leeftijden wat te doen!

Rondleidingen

Ga met een rondleider op pad en ontdek de schatten van Park Vijversburg: waar staat de oudste boom en waar is de grot van gemaakt? Woont de kluizenaar nog steeds in zijn hut en waarom wordt het park ook het Bos van Ypeij genoemd?

Krijg op deze en nog heel veel andere vragen een antwoord tijdens een rondleiding. Bespreek speciale wensen of verzoeken, in overleg kan veel.

speurtochten en wandelroutes

Het park nodigt de wandelaar uit om ontdekt te worden. Zelf dwalen, zelf een route lopen. Om niet te verdwalen, zijn er meerdere paddenstoelen geplaatst. Het park is de ideale locatie om een speurtocht te organiseren. Wij hebben er al drie voor je gemaakt. Door op de linkjes te klikken, kunnen de tochten gratis gedownload worden.

 

Speurtocht Voorjaarsvakantie

Algemene speurtocht   Antwoorden algemene speurtocht 


Speurtocht Muntenverzameling
Deze tocht is geschikt voor ongeveer 10 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Met de beschrijving kun je de tocht zelf uitzetten. Negen instructiekaarten leiden de Speurneuzen naar de verstopte muntenverzameling. De speurtocht is ook te koop, bestaande uit 10 uitnodigingskaarten, beschrijving, instructiekaarten en een bouwplaat. Stuur hiervoor een mail naar info@vijversburg.nl

 

Speurtocht muntenverzameling   Uitnodigingskaartje 

Eten & drinken

De theesalon
In de theesalon in de Villa kunnen bezoekers hier op zondag terecht voor verschillende warme en koude dranken met een versnapering.

Openingstijden theesalon en paviljoen:
Zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Door de week zijn de theesalon en het paviljoen voor groepen alleen open op afspraak. Voor vragen en/of reserveringen kunt u mailen met info@vijversburg.nl

Het park in beeld