Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst- en cultuurfestival ART VIJVERSBURG

10 september 2022 @ 12:00 17:00

Op zaterdag 10 september, tijdens Open Monumentendag, organiseert Vijversburg samen met Art Connection een kunst- en cultuurfestival van 12.00 – 17.00 uur.

Rond Villa Vijversburg tonen ruim 60 kunstenaars hun nieuwste creaties tijdens het kunst- en cultuurfestival ART VIJVERSBURG. Aan weerszijden van de vele slingerpaden rond de villa kan dan naast de beroemde grot, de blauwe koepel, de kluizenaarshut en de volière genoten worden en contact gelegd worden met de aanwezige kunstenaars. Een aantal van de kunstenaars is ook daadwerkelijk bezig met het maken van kunst. Een heerlijke middag genieten van kunst en cultuur in een fantastische natuurlijke omgeving.

Geniet op het terras van live muziek met een hapje en een drankje. Eén van de aanwezige kunstenaars, Hans Dol, bespeelt dan op virtuoze wijze zijn gitaar. Ook zeer de moeite waard is de speciaal voor dit Festival aangetrokken musicus Asilah met Nederlandse popliedjes met verfijnde metaforen en pakkende melodieën die de luisteraar meezuigen in uit het leven gegrepen situaties. Elk uur te beluisteren.

Gratis entree
De toegang tot het park en de markt is gratis.

Gegevens

Datum:
10 september 2022
Tijd:
12:00 – 17:00
Evenement Categorie:

Park Vijversburg

Swarteweisein 2
Tytsjerk, 9255 JB