Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerfair Park Vijversburg

31 augustus @ 10:00 1 september @ 18:00

Kom deze zomer naar de Zomerfair. Stap binnen in het schitterende Park Vijversburg en wandel langs de vele sfeervolle foodtrucks met de geur van heerlijk eten. Van hartige lekkernijen tot zoete verleidingen, tot vele speciaalbier soorten, hier vind je voor elk wat wils. En terwijl je geniet van al dat lekkers, kunnen de kleintjes zich uitleven bij de doe-activiteiten. De volwassenen kunnen zich vergapen aan de prachtige oldtimers en zich verwonderen over de majestueuze roofvogelshow.

Maar dat is nog niet alles! Struin langs de prachtige kramen gevuld met duurzame producten, handgemaakte schatten en unieke vondsten. Ontdek oude ambachten en bewonder vakmanschap van vervlogen tijden. Of laat je verrassen door de levendige muziek en betoverende straatoptredens die de sfeer nog meer verhogen.

De Zomerfair is een feest voor jong en oud.
Park Vijversburg is meer dan alleen een locatie; het is een oase van rust en schoonheid, waar de natuur in al haar glorie schittert. De fair wordt over een groot gedeelte van het park georganiseerd.

Zaterdag 31 augustus: 11.00 – 20.00 uur
Zondag 1 september: van 11.00 – 19.00 uur

Kraamhouders
Er is nog ruimte voor kraamhouders. Wilt u hiervoor meer informatie ontvangen, klik dan op de volgende link https://bit.ly/3Kbnrmn.

Tickets
De zomerfair wordt door een externe partij georganiseerd. Zodra de ticketlijn opengaat, wordt de link hier geplaatst.