Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lucia Lichtfeest

13 december 2023 @ 18:30 21:30

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM VOOR DEZE TOCHT TE RESERVEREN. DE TOCHT IS HELEMAAL VOLGEBOEKT.

Woensdag 13 december wordt het Lucia Lichtfeest in Park Vijversburg gevierd, het feest van het licht. Dit van oorsprong Zweedse feest verspreidt zich steeds meer over de hele wereld en brengt licht en vreugde in de donkere wintermaanden. In het park wordt een verhalenroute uitgezet met een muzikale omlijsting. De route wordt aangegeven met honderden kaarsjes en het park is op meerdere plekken sfeervol verlicht.

Aanmelden
Meld je snel aan voor deze tocht via info@vijversburg.nl en laat ons weten of er kinderen meelopen jonger dan 13 jaar. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin het startmoment. De eerste groep start om 18.30 uur en de laatste om 20.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en VOL=VOL.

Warme kleren aan en een (zak)lampje mee
De tijdsduur van de tocht is ongeveer 1 uur. Het is donker op het parkeerterrein en in het park, dus neem een klein zaklampje mee. Trek warme kleren en stevige schoenen/laarzen aan. Bij zeer slecht weer, gaat de tocht niet door. Dit laten we van te voren via de mail en Facebook weten. 

Kosten
Deelname aan de tocht bedraagt € 5,- per persoon, voor kinderen tot en met 12 jaar € 2,50 incl. een consumptie. Deze activiteit wordt buiten de reguliere openingstijden van het park aangeboden en dus biedt de vriendenkaart geen gratis toegang.