Arrangementen

Vergaderen

op een bijzondere locatie

Feesten en partijen

Iets te vieren?

High Tea

Laat je verwennen

Trouwen

de mooiste dag van je leven

Park Vijversburg met een groep bezoeken?

Park Vijversburg heeft geen doorlopend café of restaurant, wel kunnen we op afspraak thee, koffie, lunch of een receptie verzorgen voor groepen.
Bijzondere locatie
Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw familiedag, feest of jubileum? Een dagje op stap met familie, vrienden of collega’s wordt iets bijzonders in park Vijversburg.
Plan samen een high tea, een lunch, boek een activiteit of volg een rondleiding.

Vergaderen, lunchen en actief met je collega's

Park Vijversburg is de unieke plek om eens op een andere locatie te overleggen dan op kantoor. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Boek een lunch of koffiearrangement voor een compleet verzorgde vergader-dag. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Alle opbrengsten komen ten goede aan het parkonderhoud.

Iets te vieren?

Park Vijversburg met een groep bezoeken?

Park Vijversburg heeft geen doorlopend café of restaurant, wel kunnen we op afspraak thee, koffie, lunch of een receptie verzorgen voor groepen.

De mooiste dag van je leven beleef je bij Park Vijversburg

Trouwen is een speciale, romantische en vooral mooie gebeurtenis in een leven. Park Vijversburg biedt bijzondere trouwarrangementen op maat. Wij denken graag mee om er een perfecte dag van te maken. Van een huwelijksplechtigheid in de Villa of het paviljoen tot een spectaculair feest.

Ook voor een fotoreportage kun je in het park terecht. Vraag naar de mogelijkheden. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

High tea

High Tea
Iets te vieren of gezellig samen zijn met vrienden, familie of collega’s kan in de theesalon van Park Vijversburg met een high tea. Vanaf 20 euro p.p. genieten van  lekkere zoete en hartige huisgemaakte hapjes, met diverse smaken thee en natuurlijk mogen scones met cream en jam hierbij niet ontbreken.

Het is ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. Geschikt voor groepen vanaf 15 personen. Voor een exclusieve High Tea, onder toeziend oog van de familie Looxma-Ypeij,  is de gerestaureerde salonkamer beschikbaar. Deze kamer biedt plaats aan 8-10 personen. Reserveren is wel noodzakelijk.

Dwalen en beleven bij Park Vijversburg, waar natuur en cultuur samen komen