Word Vriend

Vriend

Word vriend van Vijversburg

Komt u regelmatig in het park? Word dan Vriend van Vijversburg. Voor een jaarlijkse bijdrage ontvangt u een Vriendenkaart waarmee u toegang tot het park verkrijgt. Met deze kaart kunt u ook gebruik maken van de in- en uitgang nabij camping De Kleine Wielen (Frijlân). Deze ingang is iedere dag open tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er speciale activiteiten voor u als Vriend.

Aanmelden als vriend

Klik hier om u aan te melden voor de Vriendenkaart. Zodra u zich heeft aangemeld en de bijdrage heeft betaald, verwerkt het secretariaat uw aanvraag. De Vriendenkaart sturen wij dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen, naar u toe. U kunt het abonnementsgeld overmaken op rekeningnummer NL03RABO 0362 7012 37 t.n.v. Stichting Op Toutenburg o.v.v. uw emailadres zonder @.

Kosten tot en met 31 december 2021

  • Vriendenkaart abonnement gezin (2 volwassenen en max. 3 kinderen) € 20,00
  • Pake en Beppe abonnement (Pake, beppe en max. 3 kleinkinderen) € 20,00
  • Abonnement twee samenwonende partners € 12,50
  • Individueel abonnement € 7,50

De opbrengst van de vriendenkaarten/abonnementen komt ten goede aan het in standhouden van het park.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes en evenementen in Park Vijversburg? Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Verlenging Vriendenkaart

De vriendenkaart is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Bij verlenging van uw vriendenkaart kunt u uw huidige kaarten gewoon behouden. De betaalverzoeken voor 2021 worden begin februari verstuurd. Heeft u geen betalingsverzoek ontvangen, maar wilt u graag vriend van het park blijven, mail dan naar info@vijversburg.nl

Beëindiging Vriendenkaart

Bij beëindigen van de “Vriendschap” verzoeken wij u de kaart(en) te retourneren naar Swarteweisein 2, 9255 JB te Tytsjerk. Na ontvangst van de kaart(en) worden uw gegevens uit het systeem verwijderd.