vriend

Vriend

Word vriend van Vijversburg

Komt u regelmatig in het park? Word dan Vriend van Vijversburg. Voor een jaarlijkse bijdrage ontvangt u een Vriendenkaart waarmee u toegang tot het park verkrijgt. Met deze kaart kunt u ook gebruik maken van de in- en uitgang nabij camping De Kleine Wielen (Frijlân). Deze ingang is iedere dag open tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er speciale activiteiten voor u als Vriend.

Aanmelden als vriend

Klik hier om u aan te melden voor de Vriendenkaart. Zodra u zich heeft aangemeld en de bijdrage heeft betaald, verwerkt het secretariaat uw aanvraag. De Vriendenkaart sturen wij dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen, naar u toe.

Kosten tot en met 31 december 2020

Vriendenkaart voor gezin met kinderen € 15,00
Vriendenkaart voor twee samenwonende partners € 10,00
Vriendenkaart voor alleenwonenden € 7,50

De opbrengst van de vriendenkaarten komt ten goede aan het in standhouden van het park.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes en evenementen in Park Vijversburg? Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Verlenging Vriendenkaart

De vriendenkaart is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Bij verlenging van uw vriendenkaart kunt u uw huidige kaarten gewoon behouden.

7 februari 2020 zijn de betalingsverzoeken verstuurd. Heeft u geen betalingsverzoek ontvangen maar wilt u graag vriend van het park blijven mail dan naar info@vijversburg.nl

Beëindiging Vriendenkaart

Bij beëindigen van de “Vriendschap” verzoeken wij u de kaart(en) te retourneren naar Swarteweisein 2, 9255 JB te Tytsjerk. Na ontvangst van de kaart(en) worden uw gegevens uit ons systeem verwijderd.