vriend

Vriend

Word vriend van Vijversburg

Komt u regelmatig in het park? Word dan Vriend van Vijversburg. Voor een jaarlijkse bijdrage ontvangt u een Vriendenkaart waarmee u toegang tot het park verkrijgt. Met deze kaart kunt u ook gebruik maken van de in- en uitgang nabij camping De Kleine Wielen (Frijlân). Deze ingang is iedere dag open tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er speciale activiteiten voor u als Vriend.

 

Aanmelden als vriend

Klik hier om u aan te melden voor de Vriendenkaart. Zodra u zich heeft aangemeld en de bijdrage heeft betaald, verwerkt het secretariaat uw aanvraag. De Vriendenkaart sturen wij dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen, naar u toe.

Kosten tot en met 31 december 2019

Vriendenkaart voor gezin met kinderen € 15,00
Vriendenkaart voor twee samenwonende partners € 10,00
Vriendenkaart voor alleenwonenden € 7,50

De opbrengst van de vriendenkaarten komt ten goede aan het in standhouden van het park.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes en evenementen in Park Vijversburg? Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Verlenging Vriendenkaart

De vriendenkaart is geldig van 1 januari tot en met 31 december. In de afgelopen weken heeft de Stichting van veel vrienden de jaarlijkse bijdrage 2019 mogen ontvangen. Wij bedanken alle mensen die ook dit jaar weer vriend van het park blijven. Bij verlenging van uw vriendenkaart kunt u uw huidige kaarten gewoon behouden.

Bent u vriend, maar hebt u geen betalingsverzoek ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@vijversburg.nl

Beëindiging Vriendenkaart

Bij beëindigen van de “Vriendschap” verzoeken wij u de kaart(en) te retourneren naar Swarteweisein 2, 9255 JB te Tytsjerk. Na ontvangst van de kaart(en) worden uw gegevens uit ons systeem verwijderd.