Wegomleiding

Vijversburg bereikbaar

Let op: wegomleiding!

Vanaf maandag 25 mei start de laatste fase van de wegwerkzaamheden aan de doorlopende weg van Tytsjerk. Deze fase loopt van de verkeerslichten tot het eerste kruispunt (Woelwijk/Hanenburg) in Tytsjerk. Hierdoor kunt u hinder ondervinden om het park te bereiken. Om deze hinder zoveel mogelijk te voorkomen, hebben wij voor u de volgende aanwijzingen:

  • Voetgangers en fietsers (lopend met de fiets aan de hand) kunnen gebruik maken van het voetpad en kunnen zo de hoofdingang goed bereiken.
  • Komt u met de auto? Volg dan de omleiding die met “route 2” staat aangegeven. Deze omleiding gaat via Hurdegaryp. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein naast het dorpshuis Yn è Mande tegenover de hoofdingang van het park.
  • U kunt uw auto ook parkeren op het parkteerterrein van “Wokpaleis Fryslân”. Vanaf dit parkeerterrein is het 400 meter lopen naar de hoofdingang van het park.
  • Met een vriendenkaart heeft u ook toegang tot het park via de Groene Ster. Deze achteringang van het park geeft tot 17.00 uur toegang tot het park. Helaas niet toegankelijk met een kinderwagen/rolstoel.

We informeren u via facebook en de website over afronding van de werkzaamheden.