Vragen

(Door op een vraag te klikken, ziet u het antwoord)

Zie de routebeschrijving.

Er is een ruime parkeerplaats bij het park. Af en toe, bij grote evenementen, kan het nodig zijn dat u uitwijkt naar de parkeerruimte in het weiland aan de overzijde van de weg.

Het park is geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

De theesalon in de Villa is open op zondag van 11.00 – 17.00 uur. Voor groepen ook op andere dagen, alleen op afspraak.

Honden zijn niet welkom in het park en op de parkeerplaats. Voor hulphonden wordt een uitzondering gemaakt.

Mountainbikes en andere fietsen zijn niet toegestaan in het park. U kunt ze stallen in de fietsenrekken op de parkeerplaats.

Vissen en paardrijden zijn niet toegestaan in het park.

Voor groepsactiviteiten als georganiseerde wandel- en speurtochten kunt u contact opnemen met het secretariaat, tel. 0511-432437.

De villa is te bezichtigen op afspraak. Iedere zondag is de theesalon in de villa geopend voor publiek van 11.00 – 17.00 uur. Vraag ook naar de mogelijkheden om de ruimtes te huren. info@vijversburg.nl  

Ja, u kunt een excursie organiseren naar de eendenkooi.

Neem contact op met het secretariaat. Telefoonnummer 0511-432427.

Zowel bij tentoonstellingen als in de theesalon of in het park kunnen we veel vrijwilligers gebruiken.

Onder het knopje ‘vrijwilligers’ vindt u meer informatie en vacatures. U kunt ook bellen met het secretariaat. Tel.nr. 0511-432427.

 

Voor het huren van een woning van de stichting kunt u zich aanmelden bij onze administratie, telefoon 0511-432427 of info@vijversburg.nl. Nadat u een vragenlijst heeft ingevuld en opgestuurd komt u op een wachtlijst. Voor informatie over de huisjes kunt u hier ook terecht.

De Vriendenkaart is geldig per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd. Aan het einde van het kalenderjaar wordt een betalingsverzoek gemaild. Bent u Vriend en heeft u geen betalingsverzoek ontvangen, neem dan contact met ons op tijdens kantoortijden op 0511-432427 of stuur ons een mail via info@vijversburg.nl.

Indien u de Vriendschap wilt beëindigen, dan verzoeken wij u om de kaarten terug te sturen naar Swarteweisein 2, 9255 JB te Tytsjerk. Na ontvangst van de kaarten, worden uw persoonlijke gegevens uit het systeem verwijderd.