Paviljoen

Praktische info

De theesalon
Vanaf mei 2017 is de nieuwe theesalon in de Villa open. Bezoekers kunnen hier terecht voor verschillende warme en koude dranken met een versnapering.

Openingstijden theesalon en paviljoen:
Zondag van 11.00 – 17.00 uur. Op het terras kunt u zonder coronacheck terecht, wilt u binnen in de theesalon plaatsnemen dan vragen wij u uw QR code met identiteitsbewijs te overleggen.

Door de week zijn de theesalon en het paviljoen voor groepen alleen open op afspraak. Voor vragen en/of reserveringen kunt u mailen met info@vijversburg.nl

Mindervalide bezoekers
Het historische park is voor bezoekers met een rolstoel redelijk toegankelijk. Deels ook afhankelijk van de weersomstandigheden. Via de hoofdingang is de Villa over de bospaden goed te bereiken. In het parktoilet, naast de Villa, is een mindervalidentoilet. Het paviljoen en de Villa zijn rolstoeltoegankelijk.

Regels in het park
Wij stellen het op prijs dat bezoekers zich houden aan de regels die voor het park gelden. Honden en paarden zijn niet toegestaan. Hulphonden zijn hierop een uitzondering. Het is verboden te (brom)fietsen en te vissen. Met ieders medewerking zijn we in staat het park mooi te houden.