Openingstijden en tarieven

Het park is het hele jaar dagelijks open van 08:00 uur tot 18:00 uur. 

De theesalon in de villa is iedere zondag open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u op een andere dag langskomen met een groep informeer dan naar de mogelijkheden. Ook voor een bezoek aan het paviljoen dient een afspraak te worden gemaakt.

Om het park in te kunnen gaan voor een bezoek wordt er entree gevraagd. Bij de betaalautomaat kunt u alleen pinnen. Wilt u gebruik maken van de invalide ingang omdat u rolstolafhankelijk bent of met een wandelwagen het park in wilt? Druk dan 5 seconden op de intercom nadat u een kaartje hebt gekocht. Op afstand kunnen wij de glazen deur voor u openen. Bewaar uw toegangsbewijs. U hebt deze nodig om via de glazen deur het park te verlaten.

De in- en uitgang aan de kant van Groene Ster (Frijlân) is in gebruik. U kunt hier met een vriendenpas tot 17:00 uur naar binnen om het park te bezoeken. Deze ingang is speciaal in gebruik genomen om bezoekers, vanuit het gebied Groene Ster, toegang te bieden tot het park. Wanneer u met een kinderwagen of rolstoel het park wilt bezoeken dient u gebruik te maken van de hoofdingang vanaf het parkeerterrein.

Komt u regelmatig in het park? Word dan vriend van Vijversburg! Voor een kleine bijdrage kunt u het gehele jaar, met uitzondering van bepaalde evenementen, het park bezoeken.

Toegangsprijzen:

Los kaartje, voor alle leeftijden € 2,50
Vriendenkaart voor gezin met kinderen € 15,00
Vriendenkaart voor twee samenwonende partners € 10,00
Vriendenkaart voor alleenwonenden € 7,50

 

Gebruik M.I.V.A.-deur: (mindervalide-deur)

Deze glazen deur is alleen bestemd voor rolstoel- en/of rollatorgebruikers en kinderwagens. U biedt uw toegangskaart aan in de bovenste gleuf van de zuil. Bewaar uw kaart. Deze hebt u nodig om via de glazen deur het park te verlaten.