Openingstijden en tarieven

Het park is het gehele jaar dagelijks open van 08:00 uur tot 18:00 uur.

We willen even onder de aandacht brengen dat park Vijversburg open is voor wandelend publiek. Het park is 30 hectare groot en biedt dus genoeg ruimte om lekker te wandelen. Willen de kinderen even uitwaaien of hebt uzelf behoefte aan frisse lucht? Kom en geniet.

Van onze gasten verwachten wij dat zij de landelijke adviezen ten aanzien van het coronavirus opvolgen. Zie: https://www.rivm.nl

Vanaf zondag 2 januari is er de mogelijkheid om koffie, thee, warme chocomel af te halen bij de theesalon. Open van 11.00 – 17.00 uur, alleen op zondag. Een mondkapje is verplicht.

Om het park in te kunnen gaan voor een bezoek wordt er entree gevraagd. Bij de betaalautomaat kunt u alleen pinnen.

De in- en uitgang aan de kant van Groene Ster (Frijlân) is in gebruik. U kunt hier met een vriendenpas tot 17:00 uur naar binnen om het park te bezoeken. Deze ingang is speciaal in gebruik genomen om bezoekers, vanuit het gebied Groene Ster, toegang te bieden tot het park. Wanneer u met een kinderwagen of rolstoel het park wilt bezoeken dient u gebruik te maken van de hoofdingang vanaf het parkeerterrein.

Komt u regelmatig in het park? Word dan vriend van Vijversburg! Voor een kleine bijdrage kunt u het gehele jaar, met uitzondering van bepaalde evenementen, het park bezoeken.

Toegangsprijzen:
Los kaartje, voor alle leeftijden € 2,50

Prijzen van 1 januari tot en met 31 december:
Vriendenkaart voor gezin met kinderen € 20,00
Vriendenkaart voor twee samenwonende partners € 12,50
Vriendenkaart voor alleenwonenden € 7,50

Ook een Pake en Beppe abonnement behoort tot de mogelijkheden. U betaalt € 20,00 voor maximaal 3 kleinkinderen en uzelf.

Gebruik M.I.V.A.-deur: (mindervalide-deur)
Wilt u gebruik maken van de invalide ingang omdat u rolstolafhankelijk bent of met een wandelwagen het park in wilt? Druk dan 5 seconden op de intercom nadat u een kaartje hebt gekocht. Op afstand kunnen wij de glazen deur voor u openen. Bewaar uw toegangsbewijs. U hebt deze nodig om via de glazen deur het park te verlaten.