Bereikbaarheid

Auto

Vanuit Leeuwarden: via de N355 richting Hurdegaryp volgen. Bij de verkeerslichten bij Tytsjerk: rechtsaf slaan richting Tytsjerk. Na ongeveer 300 m ziet u rechts de ingang van park Vijversburg.

Vanuit Dokkum: via de N361 richting Leeuwarden volgen. Bij de verkeerslichten bij Tytsjerk: rechtdoor de N355 oversteken richting Tytsjerk. Na ongeveer 300 m ziet u rechts de ingang van park Vijversburg.

Vanuit Hurdegaryp: steek de spoorwegovergang over, na 1 km bij de verkeerslichten linksaf slaan richting Tytsjerk. Na ongeveer 300 m ziet u rechts de ingang van park Vijversburg.

Bezoekers kunnen gratis parkeren op de parkeerplaats aan de zuidzijde van het park. De ingang ligt aan de Swarteweisein.
Routebeschrijving.

Bus/trein

Park Vijversburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Swarteweisein’. Plan uw reis.

Fiets/wandelen

Voor fietsers en wandelaars is een extra ingang gemaakt aan de kant van de Groene Ster, ter hoogte van camping. Zie hierover onze plattegrond. Deze ingang is alleen toegankelijk met een vriendenkaart en gasten van de camping De Groene Ster (kaartverkoop bij de receptie).