klap

Stichting Klap

Voor deze Culturele middag met muziekgroep Di Gojim zijn er geen plaatsen meer beschikbaar!

-14.30 uur inloop

-15.00 uur Di Gojim (pauze om circa 15.45 uur)

-17.00 uur napraten met een drankje

Entree voorstelling € 15,00 (incl. pauzedrankje). Reserveren is gewenst. Dat kan via het algemene mailadres van de Stichting KLAP (stichtingKLAP@gmail.com).

Uw betaling kunt u (uiterlijk 28 november) overmaken op rekeningnummer: NL12 RABO 0148 586864 ten name van Stichting Kunst en Cultuur Trynwâlden. Daarmee is uw opgave bevestigd en weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Desgewenst kunt u ook betalen bij binnenkomst.

Bij Park Vijversburg is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Deze is bereikbaar vanaf de kruising E10 richting de dorpskern van Tytsjerk. Na circa 350 m. is aan uw rechterhand het parkdeerterrein. Ook voor fietsers is daar stallingsgelegenheid.

Over Di Gojim:

Di Gojim is een al jarenlang bekende muziekgroep die zowel in theaters optreedt als bij bijzondere gebeurtenissen. De band presenteert zich muzikaal als een “onweerstaanbare mix van Balkanmuziek, jiddische liederen en gipsy schwung”. Zowel traditionele muziek wordt gespeeld als eigen composities die uitmonden in “vocale kleinkunst en instrumentaal vuurwerk”. Muziek die niet alleen opzweept, maar ook ontroert. De groep zingt in het Nederlands en Engels maar ook in het ‘Liwwadders’. Kortom, het belooft een bijzonder optreden. Graag tot 1 december