Open dag op zaterdag 12 september

Open dag op zaterdag 12 september vanaf 11.00 uur. De drie nieuwe parkdelen zijn vanaf 12 september toegankelijk voor het publiek.

Kom koekeloeren in de nieuwe parkdelen.

Op zaterdag 12 september bent u van harte welkom op de open dag in park Vijversburg. Na de openingsspeech rond 11.00 uur vanaf de boomhut kunt u zelf op ontdekkingsreis gaan in de nieuwe parkdelen. Op deze dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan een ieder deel kan nemen. In Frijlân kunnen kinderen over de gehele dag pompoenen uithollen. Kinderen met een zwemdiploma mogen vlotvaren in het waterlabyrint en vanaf klimpalen kun je het gehele gebied overzien.  In de centrale ontmoetingsruimte van Dwaalster is een consumptie verkrijgbaar, mag je zelf piano spelen of luisteren naar het jeugdkorps van de Bazuin. Vanaf de panorama heuvel kijk je uit op het gehele gebied en kun je informatie krijgen van de woordvoerder van het Fryske Gea.

In Tobias’ Tún kan een maaltje aardappelen worden gerooid en kun je luisteren in een grote kuil naar de geluiden van een klankschaal.

Villa en Paviljoen worden later geopend. De officiële opening van de uitbreiding van Vijversburg vindt plaats in mei 2016. Binnenkort vindt u meer informatie op deze website.