Vijversburg licht

Nacht van de Nacht

Helaas moeten wij u mededelen dat “De Nacht van de Nacht” op zaterdagavond 24 oktober niet door gaat. Wanneer u gereserveerd hebt krijgt u van ons nog een mail.Zaterdag 24 oktober wordt voor de tiende keer “De Nacht van de Nacht” in het park georganiseerd. Wel geheel anders dan andere keren. Dit jaar geen theater maar genieten van sfeervolle verlichting of juist spannend in het donker.

Hoe donker is het dan eigenlijk echt en kun je je weg ook vinden zonder verlichting? Maak voor jezelf de tocht dan ook extra spannend door geen zaklamp mee te nemen.

Opgave voor de tocht start op donderdag 1 oktober via info@vijversburg.nl. Zonder aanmelding kun je helaas niet meedoen. In de bevestigingsmail wordt verzocht om vooraf te betalen. De kosten bedragen € 3,00 per persoon. Na aanmelding ontvang je je starttijd met het verzoek om op tijd aanwezig te zijn. Enne, helaas geldt vol=vol! De tocht wordt georganiseerd in samenwerking met Recreatie Vereniging Tytsjerk.

Voor alle activiteiten en wandelingen in het park gelden de richtlijnen van het RIVM. Ben je ziek, dan kom je niet. En houd 1,5 meter afstand. Loop je met meerdere mensen dicht bij elkaar op een wandelpad, geef elkaar dan de ruimte. Het park biedt genoeg ruimte voor een gezonde wandeling.