koishow

Koishow

Kom op zaterdag 17 juli naar de Koishow, de primeur voor Noord-Nederland.

Op zaterdag 17 juli opent Park Vijversburg de poorten voor een koishow. Een absolute primeur in het Noorden van Nederland.

“Koi” is de Japanse benaming voor karper en “Nishiki” is het Japanse woord voor veelkleurig kleed. Samengevoegd is het “Nishikigoi” wat gekleurde karper betekent. Deze show wordt georganiseerd door de Koivereniging Koicave. De standhouders op deze show zijn alle belangrijke vijverspeciaalzaken uit de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Zij tonen een gevarieerd aanbod aan producten en diensten.

Er zal tevens een koiwedstrijd plaatsvinden waar een enorme hoeveelheid koi te bewonderen is. Verdeeld over 48 watertanks kunt u zich vergapen aan deze Japanse juwelen, die door een internationale jury zullen worden beoordeeld. KoiCave en haar vele vrijwilligers zullen alles in goede banen leiden. Een groot team zorgt er bovendien voor dat het de inwendige mens aan niets zal ontbreken.

Indien u al die pracht en praal eens van dichtbij wilt zien of u eens wilt laten informeren over de mogelijkheden voor een eigen vijver dan is “KoiCave Koishow NOORD” uw kans.

Entreebewijzen kunt u direct online kopen op www.koicave.nl

Het park is deze dag alleen toegankelijk met deze entreebewijzen.

Entreeprijzen: Volwassenen € 6,50/Kinderen tot 12 jaar € 3,50

We zien u graag op 17 juli.