Hear de nacht

Hear de nacht

Voor deze avondwandeling zijn er geen plaatsen meer beschikbaar!

Dwaal samen door het duistere park en geniet van intieme concertjes op sfeervolle plekjes. Enkel kaarslicht langs de route, die leidt naar Villa Vijversburg. Warm op met een kop warme chocolademelk en geniet vervolgens in het Paviljoen van een muzikale ode aan de nacht.

De muziek wordt verzorgd door RemoliNo Wereldmuziekgroep, bestaande uit Herman Peenstra op accordeon, Carel van Leeuwen op cello en Marcel Prins op viool. Daarnaast werken de twee sopranen Froukje Bosma en Audrey Stielstra mee aan het concert en Oeds Wijnsma op piano.

Verschillende instrumenten zullen de nacht vullen met hun geluid. Betoverende muziek die je in een andere wereld brengt. In een sfeer waardoor je als publiek de geheimen van de nacht beleeft.

Exclusief:

Maak deze unieke beleving compleet met een overnachting in de boerderij naast de Overtuin van Park Vijversburg. Om 19:00 bent u welkom in de boerderij en maakt u kennis met een heerlijk drankje uit de regio, suikerbroodlikeur. Samen lopen we door de sfeervol verlichte Overtuin om ons aan te sluiten bij de wandeltocht. Als de muziek weer stil wordt en de kaarsen worden gedoofd is het tijd om te gaan slapen. De volgende ochtend, als de zon weer tevoorschijn komt, kunt u genieten van een heerlijk Fries ontbijt.

Voor deze overnachting dient u zelf uw slaapspullen, waaronder een luchtbed en een slaapzak, mee te nemen!

Prijs: € 12,50 voor de wandeltocht inclusief warme chocolademelk

Prijs: € 40,00 voor de wandeltocht met overnachting en ontbijt.

Aanmelding: via info@vijversburg.nl. Na aanmelding ontvangt u uw startmoment.

Let op: deze activiteit is op eigen risico en VOL=VOL.