gehaakte deken

Grootste Gehaakte Deken van de Wereld

De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld is eenmalig in zijn totaliteit te bewonderen in Park Vijversburg. Een burgerinitiatief ontstaan vanuit Leeuwarden dat uitgegroeid is tot ver buiten de landsgrenzen. Een Open Mienskipsproject waaraan iedereen kan aanhaken. Op 14 en 15 juli worden alle dekens aan elkaar gekoppeld om zo een nieuw record in het Guinness Book of Records bij te schrijven.

Een bijzonder project waar niet gewerkt wordt met geld, maar met mensen. Iedereen kan meedoen. Door samen te haken, deel je tijd en kennis met elkaar en ontstaat er een bijzondere verbinding tussen mensen. Tienduizenden mensen over de hele wereld zijn inmiddels via dit project met elkaar verbonden. Mensen die elkaar niet kennen, ontmoeten elkaar. Oud leert jong en mogelijk andersom. Een vaardigheid wordt doorgegeven van generatie op generatie. En daarbij ontstaat er een nieuw sociaal patroon.

Zaterdag 14 juli: 10.00 – 21.00 uur

Zondag    15 juli: 10.00 – 17.00 uur 

Park Vijversburg wordt gratis ter beschikking gesteld. Wel worden er kosten gemaakt, waarvoor een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Reistips

Toegang bezoekers

Routebeschrijving voor bezoekers