Villa Vijversburg

Een bijzonder jaar

2017 wordt een bijzonder jaar voor Park Vijversburg.

De Stichting op Toutenburg viert dan haar 125- jarig bestaan als eigenaar en beheerder van het park. In deze 125 jaar is er veel gebeurd en veranderd. Veel mensen hebben herinneringen aan het park en hebben deze onlangs met de Stichting gedeeld. Begin volgend jaar worden de mooiste herinneringen gepubliceerd in een speciale krant. Deze krant wordt gemaakt ter gelegenheid van het hoogtepunt van het jaar 2017: de officiële opening van het vernieuwde Park Vijversburg.

Na jaren van hard werken door verschillende partijen, is de voltooiing van de gehele uitbreiding van het park in zicht. De nieuwe parkdelen zijn al ruim een jaar toegankelijk en de Villa heeft onlangs een aantal keren haar deuren voor het publiek opengesteld. Als slotstuk van de uitbreiding wordt zaterdag 13 mei 2017 het paviljoen geopend. De voorbereidingen voor deze dag zijn in volle gang.

Ook de voorbereidingen van het Paasspektakel op Paasmaandag zijn gestart. Een spektakel voor jong en oud. En op Hemelvaartsdag wordt een oude traditie nieuw leven ingeblazen met het Sam Sam festival. Een festival vol met muziek, workshops en demonstraties voor het hele gezin.

Wilt u ons helpen tijdens de officiële opening of bij een ander evenement, meldt u zich dan aan als vrijwilliger.