Openingstijden en tarieven

Het park is het hele jaar dagelijks open van 08:00 uur tot 18:00 uur. 
Om het park in te kunnen gaan voor een bezoek wordt er entree gevraagd. Bij de betaalautomaat kunt u alleen pinnen. Wilt u gebruik maken van de invalide ingang omdat u rolstolafhankelijk bent of met een wandelwagen het park in wilt? Druk dan 5 seconden op de intercom nadat u een kaartje hebt gekocht. Op afstand kunnen wij de glazen deur voor u openen. Bewaar uw toegangsbewijs. U hebt deze nodig om via de glazen deur het park te verlaten.

De in- en uitgang aan de kant van Groene Ster (Frijlân) is in gebruik. U kunt hier met een vriendenpas tot 17:00 uur naar binnen om het park te bezoeken. Deze ingang is speciaal in gebruik genomen om bezoekers, vanuit het gebied Groene Ster, toegang te bieden tot het park. Wanneer u met een kinderwagen of rolstoel het park wilt bezoeken dient u gebruik te maken van de hoofdingang vanaf het parkeerterrein.

Komt u regelmatig in het park? Word dan vriend van Vijversburg! Voor een kleine bijdrage kunt u het gehele jaar, met uitzondering van bepaalde evenementen, het park bezoeken.

Toegangsprijzen:

Los kaartje, voor alle leeftijden € 2,50
Vriendenkaart voor gezin met kinderen € 15,00
Vriendenkaart voor twee samenwonende partners € 10,00
Vriendenkaart voor alleenwonenden € 7,50

Gebruik draaideur:

Na het aanbieden van uw toegangskaart in de onderste gleuf van de zuil, stapt u in de carrousel en duwt u de deur voor u uit. Wij wijzen u erop dat na het aanbieden van uw kaart de carrousel slechts 1 keer draait. Bij problemen kunt u de intercom in de zuil gebruiken.

Gebruik M.I.V.A.-deur: (mindervalide-deur)

Deze glazen deur is alleen bestemd voor rolstoel- en/of rollatorgebruikers en kinderwagens. U biedt uw toegangskaart aan in de bovenste gleuf van de zuil. Bewaar uw kaart. Deze hebt u nodig om via de glazen deur het park te verlaten.